Zorg, de klok rond

Huis Vandecruys staat garant voor een correcte verzorging, 24 uur op 24 en 365 dagen per jaar.

Hebben onze gasten hulp nodig om zich aan te kleden, zich te verplaatsen of te wassen? Gebeurt er al eens een ongelukje? Er staat dag en nacht en zeven dagen op zeven een vriendelijke en gediplomeerde verpleegkundige of verzorgende klaar. Alle kamers zijn trouwens voorzien van een gesofisticeerd personenalarm. Dat zendt een signaal naar de alarminstallatie én naar de draagbare telefoontoestellen van onze medewerkers. Op die manier garanderen we, waar nodig, snelle interventies.


Professioneel & persoonlijk

Ons team is dus altijd bereikbaar. Bovendien beheersen onze medewerkers hun beroep tot in de puntjes. Gekwalificeerd zijn ze sowieso, maar daarbovenop doen ze er ook alles aan om in hun verschillende disciplines echt deskundig te zijn: ze volgen geregeld bijscholingen in de nieuwste verzorgingstechnieken en behandelingswijzen. En daar houdt het niet op. Zo doen we er bijvoorbeeld ook alles aan om de persoonlijke verzorging te laten uitvoeren door steeds dezelfde vriendelijke verpleegkundigen of zorgkundigen, kwestie van onze klanten te laten helpen door mensen die ze kennen én vertrouwen.


Huis-arts & Huis-apotheek

De medische staf van Huis Vandecruys heeft voldoende professionaliteit en materiaal in huis om zowel revalidatie als chronische zorg in goede banen te leiden. Onze coördinerende geneesheer verzekert de continuïteit van de medische zorg. Bovendien houden we regelmatig overlegvergaderingen met de verschillende huisartsen. Voor doktersvisites hebben we een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Onze verpleegkundigen, van hun kant, zorgen voor een correcte en punctuele bedeling van de medicatie vanuit onze eigen huisapotheek. De opvolging van die medicatie gebeurt in samenspraak met de bewoner, de huisarts en de familieleden. Huis Vandecruys houdt er overigens een eigen controle- en kwaliteitsprogramma op na. Het waarborgt dat de zorgen die we toedienen meerdere malen worden gecontroleerd.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor een opname, wachtlijst of intake

© Copyright 2020 Woon en zorgcentrum Huis Vandecruys | Privacy Policy |  Ondernemingsnummer: BE 0453.631.485
| RVT: VZB 2163 / RIZIV : 7 - 50677 - 06 | ROB: PE 1703 / RIZIV : 7 - 61703 - 38 |