Heel wat in huis

Sinds de oprichting in 1981 bieden wij aan zowel valide als meer hulpbehoevende bejaarden bij ons een thuis. En dat laatste mag u letterlijk nemen. Wij proberen de thuis van onze gasten zo goed mogelijk te vervangen. Daarbovenop bieden we uiteraard ook een uitstekende verzorging.

Huis Vandecruys beschikt over 58 éénpersoonskamers en 7 kamers voor twee personen. De kamers zijn standaard sfeervol en volledig ingericht met een comfortabel bed (bedlinnen inbegrepen), grote kasten met voldoende bergruimte, een tafel en een stoel, een comfortabele zetel, tv-distributie, telefoon, een oproepsysteem en een toilet met lavabo. Het merendeel van de kamers is uitgerust met hotel-TV. 24 kamers beschikken daarenboven over een eigen douche.

Uiteraard houdt Huis Vandecruys de veiligheid in alle kamers nauwlettend in de gaten. Maar minstens even belangrijk bij ons is dat onze bewoners hun kamers vrij kunnen inrichten. Favoriete fauteuil, stoel, tv-toestel, luchter, schilderijtjes, foto's en klein meubilair mogen allemaal mee verhuizen. Want net als onze gasten vinden wij het belangrijk dat de kamers aanvoelen als thuis.

Voorts heeft het Huis qua infrastructuur het volgende in huis
een cafetaria en een restaurant
twee zithoeken
twee zomerterrassen
een animatieruimte met een groot projectiescherm
een volledig uitgeruste kinéruimte
een hoog/laagbad met therapeutische ontspanningsmogelijkheden
een kapsalon
een personenalarmsysteem
inbraakbeveiliging
branddetectie,
en nog vele meer… 

Inschrijven

Schrijf je hier in voor een opname, wachtlijst of intake

© Copyright 2020 Woon en zorgcentrum Huis Vandecruys | Privacy Policy |  Ondernemingsnummer: BE 0453.631.485
| RVT: VZB 2163 / RIZIV : 7 - 50677 - 06 | ROB: PE 1703 / RIZIV : 7 - 61703 - 38 |