Tot uw Dienst

Kapper, kinelokaal, cafetaria... Huis Vandecruys heeft heel wat in huis. Hier kan je een overzicht van de diensten van A-Z terugvinden: van animatie, tot welja: wasserij.

Animatie
Cafetaria
Grote-letter-bibliotheek
Herstellingsdienst
Huisdieren
Kapsalon
Kinéruimte
Pedicure - Manicure
Poetsdienst
Speelhoek
Traiteur
Verzekering
Wasserij

Animatie

Huis Vandecruys organiseert iedere week aardig wat animatie. Bewoners komen alles te weten over het activiteitenprogramma via het Huiskrantje dat het animatieteam hen maandelijks bezorgt. Dat staat voorts boordevol boeiende weetjes, verhalen en puzzels. Vaste ingrediënten van ons activiteitenprogramma: uitstapjes, feestjes, bingo, optredens, knutselsessies, bezoek aan de markt op donderdag e.a.


Cafetaria

Die is dagelijks in de namiddag open van 14:00 tot 17:00 voor bewoners en bezoekers. Buiten de openingsuren helpt onze automaat u aan een drankje.


Grote-letter-bibliotheek

Last met de kleine lettertjes? Geen nood. Ons animatieteam bezorgt bewoners graag lectuur uit de grote-letter-bibliotheek.


bibliotheek

Herstellingsdienst

Voor snelle herstellingen en andere kleine klusjes


Huisdieren

Kanarie op de kamer? Dat kan voor wie er goed zorg voor draagt. Maar om hygiënische redenen zijn vooralsnog enkel gekooide huisdieren toegelaten.


Kapsalon

Op vaste dagen opent Huis Vandecruys zijn vrouwen- en herenkapper..


Kineruimte

Hier staan twee kinesisten klaar voor klassieke behandelingen en revalidaties, maar evengoed voor oefeningen die de zelfredzaamheid bevorderen enz. In de voormiddag staan er bijna altijd bewegingslessen op het programma. Wie daar zin in heeft, kan altijd in ons goed uitgeruste kinélokaal terecht..


Pedicure - Manicure

Voor extra verzorging van handen en voeten.


Poetsdienst

Onze poetsdienst houdt de kamers netjes. Ze worden minstens één keer per week grondig gereinigd.


poetsdienst

Speelhoek

Voor oma's kleinste bezoekers houdt Huis Vandecruys een heel plezierige speelruimte in petto.

Traiteur

Afwisselende en lekkere maaltijden aangepast aan de wensen en de behoeften van onze bewoners. Dat is zowat het motto van de traiteur. Zonodig zorgen we, op doktersadvies, voor dieetmaaltijden. De samenstelling van ontbijt en avondmaal kiest de bewoner zelf, uit een ruim assortiment.

Verzekering

Binnenshuis zijn onze bewoners voor alle risico's verzekerd.


Wasserij

Onze eigen wasserij neemt het persoonlijk linnen voor z'n rekening. Het wordt netjes gewassen en gestreken terug op de kamer bezorgd.


Inschrijven

Schrijf je hier in voor een opname, wachtlijst of intake

© Copyright 2020 Woon en zorgcentrum Huis Vandecruys | Privacy Policy |  Ondernemingsnummer: BE 0453.631.485
| RVT: VZB 2163 / RIZIV : 7 - 50677 - 06 | ROB: PE 1703 / RIZIV : 7 - 61703 - 38 |